Kontaktuppgifter

Tel: 08-448 71 40

www.ica.se/kvantum mats.a.andersson@kvantum.ica.se

Öppet alla dagar 07.00 - 22.00

ICA Kvantum

Din matvarubutik i Tyresö. Ett självklart val om du vill handla fräscha varor av hög klass.

Vi som jobbar i butiken finns här för dig som kund, tveka inte att fråga, vi hjälper gärna till. Alla dagar i veckan kan du köpa nybakat bröd, färsk fisk, samt finna en välfylld frukt & grönt avdelning.

Vi har Självscanning vilket gör att du själv kan scanna in och packa ner dina varor på din väg genom butiken, på så sätt har du koll på hur mycket du handlat för och kan snabbt checka ut när du når kassan.

Öppet alla dagar 07.00 - 22.00

Med start från ‪onsdag 25/3 kommer vi erbjuda hemkörning av mat till de riskgrupper i Tyresö Kommun som INTE har någon släkting, vän eller granne som kan handla åt dem.

Den här tjänsten kommer att skötas av nya medarbetare som vi anställer för just detta ändamål. Du som kund kan från och med tisdag ringa in till oss på ‪08 - 551 078 44 och göra din beställning.

Vi kommer inledningsvis ha en begränsning på 10 order per dag som vi kan ta emot och leverera, men detta kan komma att utökas allt eftersom. Detta gör att vi inte kommer ta beställningar för en längre horisont än dagen efter. Max antal varor som går att beställa per leverans är 40 st. När vi uppnått maximalt antal order per dag går det inte längre att nå oss på telefon, men man är välkommen att ringa dagen efter.

Betalning kommer att ske med faktura och lämnas i samband med leverans och kvittering av varor. En lagd order kommer inte att kunna ändras i efterhand och i de fall beställda varor tagit slut kommer dessa bytas ut mot en ersättningsvara. Leverans sker vardagar mellan 8-17 och givetvis med kylbil för att försäkra att varorna håller rätt temperatur.

För att det här ska fungera kan enbart de personer i riskgruppen som är helt utan andra alternativ använda den här tjänsten. Det här inget substitut till vår ordinarie online-handel, utan en räddningsplanka för de riktigt utsatta. Hoppas alla har förståelse för det.

Observera att det går att ringa först på tisdag efter ‪kl 09:00 och att det är enbart detta nummer som gäller för hemleverans. Då vi endast kan hjälpa ett begränsat antal personer skulle vi uppskatta om alla lämnar plats åt de som är riktigt utsatta att göra en beställning. För er andra har vi fortfarande vår vanliga online-handel öppen där du kan beställa från ‪icatyreso.se.

Varma hälsningar,
Personalen på Ica Kvantum Tyresö